Samen pakken we onze verantwoordelijkheid

Wij willen een veilige omgeving bieden aan onze sporters en medewerkers, daarom hebben wij de volgende maatregelen genomen.

Reserveren en registreren
Om zicht te houden op de hoeveelheid mensen in de club en een aanwezigheidsregistratie bij te houden moet je je sportmoment(en) reserveren voor fitness én voor groepslessen. Je kunt reserveren via een link in je mailbox. Dit geldt óók voor groepslessen (niet meer via Compedfit).
Na de trainingstijd (60 of 70 minuten) in de fitness of na je groepsles word je verzocht de club te verlaten. Dat geeft ons gelegenheid de ruimten te luchten, deurklinken en handvaten te desinfecteren en prullenbakken te legen. Het aantal mensen dat tegelijk in de club aanwezig is valt ruim binnen de marges van het goedgekeurde protocol ‘Verantwoord sporten voor de fitnessbranche’. 
Van maandag tot en met vrijdag hebben wij voor leden met een verhoogd risico een speciaal sportmoment ingelast van 8.00 tot 9.00u. Natuurlijk maken leden die in deze groep vallen zelf de keus of ze komen sporten of niet. 

Voor vertrek thuis

Te allen tijde geldt: Als je klachten hebt die bij COVID-19 kunnen passen blijf thuis!
Kom niet te vroeg. Arriveer maximaal 5 minuten voor aanvang van je fitnesstraining of groepsles.
Trek je sportkleding thuis al aan en neem een handdoek en bidon/waterfles mee. De kluisjes en kleedruimten zijn gesloten. Het is helaas niet mogelijk persoonlijke spullen achter de receptie te leggen.

Ingang/uitgang

De entree is aan de zijkant (rechterkant voorzijde) van het pand. Daar kun je gelijk je handen wassen, binnen kun je je handen desinfecteren.
Als je binnenkomt scan je, je pasje (graag meenemen!). Je kunt van de tafels een spuitfles en microvezeldoek pakken waarmee je voor en na gebruik je trainingsapparaat of materiaal reinigt. Aan het einde van je workout lever je die bij de uitgang weer in. Hetzelfde geldt voor deelnemers aan groepslessen. De uitgang is aan de voorzijde van LopikF!t (voorheen de ingang).
Om zoveel mogelijk natuurlijke luchtcirculatie te hebben staan de deuren van LopikF!t open. Neem een vestje mee als het buiten koud is!

Kleedruimten e.d.

Onze kleedruimten, douches, sauna, kluisjes en zonnebank zijn niet beschikbaar. Je kunt wel van de toiletten beneden gebruik maken. Reinig na gebruik de deurklink, kraan en toiletbril met de beschikbaar gestelde antibacteriële doekjes.

Wat kan er weer wél?

  • Het is mogelijk om fitnessbegeleiding en/of  personal training met 1,5 meter afstand te verzorgen. Je kunt dus de link in je e-mail ook gebruiken om een fitnessbegeleiding of een personal training te boeken. 
  • Onze horeca is geopend dus je kunt de gebruikelijke verse eiwitshake en koffie en thee weer bestellen. Betaling bij voorkeur via pin of incasso.
  • Je kunt  gebruik maken van onze virtuele studio. Reserveer de virtuele ruimte via de afspraaklink in je e-mail. Wil je graag samen met iemand (op 1,5 meter) gebruik maken van de virtuele studio bel of mail ons dan.
  • Er is een mooi groepslesaanbod samengesteld. Klik hier voor het groepslesrooster. Nieuw op het programma is Step & Power en CombiF!t is terug van weggeweest!

De PRAMA lessen staan voorlopig nog niet op het rooster omdat die niet uitvoerbaar zijn met 1,5 meter afstand.

De gehele fitnessruimte is 1,5 m proof. De toestellen staan allemaal op veilige afstand van elkaar, de markeringen op de vloer geven de looproutes aan. Natuurlijk wordt er van jullie verwacht dat jullie de 1,5 m. regel in acht blijven nemen. 

De zaal boven is ingedeeld in ruime vakken zodat deelnemers voldoende afstand van elkaar kunnen houden. De PRAMA zaal wordt gebruikt voor de ClubCycle lessen. De spinningfietsen staan extra ruim opgesteld.

Luchtkwaliteit
We hebben experts laten kijken naar de luchtkwaliteit in de sportschool en we hebben de jaarlijkse schoonmaak van- en controle op de airco’s en ventilatiesystemen uit laten voeren. We voldoen (ruim) aan alle eisen die gesteld worden in het protocol. Conform de aanbevelingen zullen wij de deuren tijdens én na onze openingsuren open laten staan om zoveel mogelijk verse buitenlucht naar binnen te laten. Doordat we onze openingstijden aangepast hebben kunnen we tussen 13.00u en 16.00u extra schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren en de zalen en ruimtes extra luchten.

De bokszaktrainingen zijn verhuisd naar de loods achter de sportschool. Hier kunnen 2 overhead deuren open zodat we voldoende verse lucht circulatie hebben.