Glasvezelactie

Ga voor glasvezel en ontvang één maand gratis sporten!

Update 20-09-2022

Aanmelden voor leden uit Jaarsveld en Lopikerkapel

Ook inwoners van Jaarsveld en Lopikerkapel kunnen zich nu via Lopik Fit  aanmelden voor een glasvezel abonnement. Want ook in deze kernen is Delta Netwerk voornemens om glasvezel aan te leggen als 20% van de inwoners zich hebben aangemeld. In Lopik en Polsbroek is de campagne succesvol verlopen en heeft Delta Netwerk aangekondigd tot de aanleg over te gaan in deze kernen. Als je meer informatie wenst dan kun je met vragen over aanleg en abonnementen terecht in het glasvezel informatiepunt in het Dorpshuis de Schouw in Lopik. Je kunt je daar ook aanmelden, vergeet dan niet erbij te vermelden dat de aanmelding via Lopik Fit moet gaan. Je krijgt dan een maand gratis fitness en zelf ontvang je €25,-! 

Razendsnel glasvezel internet in Jaarsveld, Lopik en Lopikerkapel is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 2 november 2022 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten. Sluit aan op het netwerk van de toekomst met snelheden tot 8 Gig, stabiel internet, meer keuze, een lage ping én heel veel voordeel! Want als 20% zich op tijd aanmeldt, kómt het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk.

informatieavonden op 21 en 22 september 2022

 • Woensdag 21 september in Buurtvereniging Uitweg, Uitweg 6 in Lopikerkapel. 
 • Donderdag 22 september in Buurthuis D’Ouwe School, Lopikerweg Oost 181, Lopikerkapel.

Een maand gratis sporten én ook nog eens € 25,- verdienen? Meld je dan aan via onze club!

Voordelen van glasvezel
Waarom zou je eigenlijk voor glasvezel kiezen? Daar hebben we wel een aantal redenen voor:

 • Het snelste internet voor hetzelfde geld: Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!
 • Met zijn allen tegelijk online: Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!
 • Krijgen wat je wordt beloofd: met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft – in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een coax- of koperaansluiting – jouw verbinding met niemand te delen en hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.
 • Even snel uploaden als downloaden: Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!
 • Gamen zonder haperen: Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.
 • Meer MB’s voor je geld: Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet, voor vaak hetzelfde geld.
 • Keuzevrijheid: door te kiezen voor glasvezel heeft u voor nu én in de toekomst een extra optie voor internet. Dus ook al is uw huidige provider nu voldoende, is deze dat over drie jaar ook nog?

 

Welke providers leveren jou geld op?
Caiway en DELTA doen mee met onze speciale VVE-actie. In een notendop stellen we beide providers aan u voor:

Caiway
Razendnel internet voor een verrassend normale prijs, dat is Caiway. U krijgt bij Caiway daarnaast ook nog eens een flinke introductiekorting voor de eerste zes maanden! U kunt kiezen uit:

 • Alleen internet:
 • 300 Mbps voor € 44.50 (1e 6 mnd €35.00)
 • 1000 Mbps (1Gbps) voor € 49.50 (1e 6 mnd €35.00)
 • Internet & Televisie (uit te breiden met Vaste Telefonie)
 • Voordelig: 150 Mpbs voor € 52,95 (1e 6 mnd €35,00)
 • Slim: 500 Mpbs voor € 64,95 (1e 6 mnd €35,00)
 • Giga Snel: 1000 Mpbs (1 Gbps) voor € 74.95 (1e 6 mnd €55,00)

Je hebt dus al glasvezel voor € 477.00 in het eerste jaar (alleen Internet 300Mbps)!
Caiway bestellen: klik op de foto hieronder.

DELTA
Ga je voor flexibel internet? Bij DELTA kun je iedere dag jouw abonnement aanpassen. Liever iets meer of minder zenders? Of sneller internet? Je regelt het zelf in de Mijn DELTA omgeving. Daarnaast heeft DELTA gratis installatie tot in de nok. De DELTA monteurs installeren gratis je modem, interactieve tv’s en telefoon. Daarnaast ontvang je Wifi op 3 verdiepingen in huis. Het FLEXpakket van DELTA is al verkrijgbaar vanaf €45.00 (150 Mbps).

DELTA bestellen: klik op de foto hieronder

 Meer weten? 

Heb je nog vragen? Loop gerust even binnen bij een Glasvezel Informatie Punt om deze te beantwoorden. Deze bevindt zich in Anna van Burenstraat 7 in Lopik.

Stap over naar de toekomst

Waarom zou je voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je vandaag nog aan voor glasvezel en ontvang een maand gratis sporten!

Team LopikF!t