Start met Fitness bij Sportschool LopikF!t

Hoe lang denk je er al over na om ( weer ) te gaan starten met fitness?  Sportschool LopikF!t in Lopik helpt jou maar al te graag met het zetten van de 1e stap richting een gezond lichaam en een fijn gevoel. Start bij LopikF!t met een Gratis Proefweek Fitness. Tijdens deze proefweek kun je zelf de begeleiding, positieve sfeer en kwaliteit van LopikF!t in Lopik ervaren. 

Caroline heeft een fijne ervaring met LopikF!t, jij straks ook?

Caroline (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van LopikF!t voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij LopikF!t."

Bij LopikF!t ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 

 

 

Contact

Lopikfit
Lopikerweg Oost 53c
3411 JC Lopik

0348 - 55 27 30
Opening LopikF!t per 1 juli 2020

Opening LopikF!t per 1 juli 2020

Geplaatst op: 2020-03-13

Vanaf 1 juli 2020 mogen wij onze deuren weer openen voor al onze leden!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.