GROEPSLESSEN

Fitnessclub LopikF!t biedt een breed aanbod aan groepslessen. Alle lessen in onze sportschool zijn geschikt voor beginnende én gevorderde sporters. Onze instructeurs zijn gekwalificeerd en zijn uitstekend in staat om alle deelnemers goed te begeleiden bij bepaalde lichamelijke klachten en bij verschillen in fitheid. Het aanmelden of annuleren van deelname aan onze groepslessen kan gemakkelijk via onze website (link), telefonisch of bij onze receptie. Reserveren kan ook via onze gratis app ‘Compedfit’ die je kunt downloaden in de appstore of playstore.

ClubCycle is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden. Tijdens deze workout wordt de weerstand van de fiets aangepast afhankelijk van het tempo, de muziek en de soort oefening.

CombiF!t is een gevarieerde groepsles waarbij je werkt aan conditie en spieruithoudingsvermogen. De eerste 30 minuten van de les zijn cardiogericht met aerobics en eenvoudige dansmoves, de tweede helft van de les bestaat uit oefeningen met een halter met gewichten en losse gewichten.

Steps & Power is een gevarieerde groepsles waarbij je werkt aan conditie en spieruithoudingsvermogen. De eerste 30 minuten van de les zijn cardiogericht met een step (verhoogd bankje), de tweede helft van de les bestaat uit oefeningen met een halter met gewichten en losse gewichten.

ClubPower is een zeer effectieve kracht workout waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten en van losse gewichten. De zwaarte van de gewichten pas je aan je eigen wensen aan. Een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps/triceps), schouders en buik.

ClubYoga is een body en mind workout waarmee je werkt aan lichaam en geest. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. ClubYoga gebruikt naast Yoga oefeningen ook oefeningen uit Tai Chi, Pilates en PowerYoga.

 

Bokszaktraining
De bokszaktraining combineert kracht, conditie, samenspel, reactie, lenigheid en mentale kracht tot een pittige workout. Doordat er in groepsverband getraind wordt, is het een motiverende, plezierige en gezellige manier van sporten.

KoffieF!t
Lijkt het je leuk om samen met anderen te fitnessen onder intensieve begeleiding? Dan is Koffiefit het perfecte moment. Tijdens deze lessen krijg je begeleiding op maat, afgestemd op jouw fitnessniveau. In deze afwisselende les train je verschillende spiergroepen.

 

ClubJoy Virtual

Wat is ClubJoy Virtual?

  • ClubJoy Virtual is een geprojecteerde workout waaraan je kan deelnemen (in een groep of individueel).

  • ClubJoy Virtual maakt gebruik van workouts die toegankelijk zijn voor ieder niveau sporter. In het workout scherm is zelfs een ‘second screen’ geïntegreerd waarop men alle lichtere of zwaardere opties kan volgen.

  • ClubJoy Virtual biedt workouts van 60 minuten, 30 minuten en zelfs van 15 minuten (als aanvulling op jouw huidige training).
virtual power3