KINDERFEESTJES bij LopikF!t

Wist je dat je ook een gezellig en sportief kinderfeestje bij LopikF!t kunt laten verzorgen?

Een kinderfeestje bij LopikF!t duurt ca.  2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.  Er kunnen maximaal 14 kinderen deelnemen aan het kinderfeestje. We bieden diverse sportieve activiteiten aan. Voor jonge kinderen adviseren we een PRAMA party afgewisseld met een boksclinic. Voor de wat oudere kinderen is een bokszaktraining gecombineerd met een challenge een leuke optie. De activiteiten zijn aan te passen aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld ook aan dans, yoga of fitness.

Wat kan je verwachten

We beginnen bij binnenkomst met het feliciteren van de jarige en het voorstellen van de kinderen aan onze jeugdtrainer. De kinderen kunnen zich eventueel omkleden in onze kleedkamers (schone sportschoenen zijn verplicht) en worden onder begeleiding van onze jeugdtrainer vermaakt met sport en spel. Tussendoor houden we een pauze waarbij u (als ouders/verzorgers) een traktatie en limonade kunt uitdelen. 

Meer info

Een Kinderfeestje is 75,- voor 2 uur, inclusief begeleiding en een aardigheidje  voor de jarige. U neemt zelf traktaties en drankjes mee. U kunt een kinderfeestje boeken op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag. Er moet altijd één begeleider (ouder, verzorger) aanwezig zijn tijdens het kinderfeestje.

Reserveren

Stuur een mailtje naar info@lopikfit en wij nemen contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook 0348-552730.

 

 

Contact

Lopikfit
Lopikerweg Oost 53c
3411 JC Lopik

0348 - 55 27 30
Hoe werkt het bij LopikF!t?

Hoe werkt het bij LopikF!t?

Geplaatst op: 2020-03-13

Vanaf 1 juli 2020 mogen wij onze deuren weer openen voor al onze leden!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.