Aanbod groepslessen / trainingen

Geïnteresseerd in een van onderstaande groepslessen bij Lopikfit in Lopik? Meld je dan snel aan voor een gratis proefweek 

 • * velden zijn verplicht.
 

 • Step & Power

  Step & Power

  Step & Power Gevarieerde groepsles waarbij je werkt aan conditie en spieruithoudingsvermogen. De 1e helft van de les is cardiogericht met een step. Het ‘step gedeelte’ wordt gegeven met makkelijke pasjes/bewegingen. De 2e helft bestaat uit krachtoefeningen.

 • ClubPower

  ClubPower

  ClubPower is een zeer effectieve kracht workout waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten en van losse gewichten. De zwaarte van de gewichten pas je aan je eigen wensen aan. Een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt.

 • CombiF!t

  CombiF!t

  CombiF!t is een gevarieerde les waarbij je werkt aan conditie en spieruithoudingsvermogen. De warming up bestaat uit eenvoudige pasjes en bewegingen om aan je conditie te werken. De rest van de les is super gevarieerd en fun!

 • ClubYoga

  ClubYoga

  Body en mind workout waarmee je werkt aan lichaam en geest. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. ClubYoga gebruikt naast Yogaoefeningen ook oefeningen uit Tai Chi en Pilates

 • ClubCycle

  ClubCycle

  ClubCycle Indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden. Tijdens deze workout wordt de weerstand van de fiets aangepast afhankelijk van het tempo en de muziek.

 • KoffieF!t

  KoffieF!t

  Lijkt het je leuk om samen met anderen te fitnessen onder intensieve begeleiding? Dan is KoffieF!t het perfecte moment. Tijdens deze lessen krijg je begeleiding op maat, afgestemd op jouw fitnessniveau. In deze afwisselende les train je verschillende spiergroepen.

 • Bokszaktraining

  Bokszaktraining

  De bokszaktraining combineert kracht, conditie, samenspel, reactie, lenigheid en mentale kracht tot een pittige workout. Doordat er in groepsverband getraind wordt is het een motiverende, plezierige en gezellige manier van sporten.

Hoe werkt het bij LopikF!t?

Hoe werkt het bij LopikF!t?

Geplaatst op: 2020-03-13

Vanaf 1 juli 2020 mogen wij onze deuren weer openen voor al onze leden!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.