Aanbod groepslessen / trainingen

Geïnteresseerd in een van onderstaande groepslessen bij Lopikfit in Lopik? Meld je dan snel aan voor een Gratis Proefweek. 

 • ClubCore

  ClubCore

  ClubCore is een effectieve workout van 30 minuten om je kernspieren (buik, billen en rug) strakker en sterker te maken. ClubCore verbetert je functionele kracht ter bevordering van je balans, mobiliteit en preventie van blessures.

 • ClubChallenge

  ClubChallenge

  ClubChallenge is een High Intensity Training training van 30 minuten waarin je, in groepsverband, functionele oefeningen uitvoert om te werken aan je fitheid. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit zorgen voor snel resultaat.

 • ClubPower

  ClubPower

  ClubPower is een zeer effectieve kracht workout waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten en van losse gewichten. De zwaarte van de gewichten pas je aan je eigen wensen aan. Een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt.

 • Fit & Shape

  Fit & Shape

  Fit en Shape is de meest gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen zowel voor conditie als ook voor spierversteviging. De eerste 30 minuten van de les zijn cardiogericht met eenvoudige dansmoves, de tweede helft van de les bestaat uit krachtoefeningen.

 • ClubYoga & Yoga

  ClubYoga & Yoga

  ClubYoga en Yoga zijn body en mind workouts waarmee je werkt aan lichaam en geest. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. ClubYoga gebruikt naast Yoga oefeningen ook oefeningen uit Tai Chi en Pilates.

 • ClubCycle

  ClubCycle

  ClubCycle is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden. Tijdens deze workout wordt de weerstand van de fiets aangepast afhankelijk van het tempo en de muziek

 • KoffieF!t (55+)

  KoffieF!t (55+)

  Lijkt het je leuk om samen met anderen te fitnessen onder intensieve begeleiding? Dan is KoffieF!t het perfecte moment. Tijdens deze lessen krijg je begeleiding op maat, afgestemd op jouw fitnessniveau. In deze afwisselende les train je verschillende spiergroepen.

 • Bokszaktraining

  Bokszaktraining

  Bokszaktraining De bokszaktraining combineert kracht, conditie, samenspel, reactie, lenigheid en mentale kracht tot een pittige workout. Doordat er in groepsverband getraind wordt is het een motiverende, plezierige en gezellige manier van sporten.

 • Functional training (oranje rek)

  Functional training (oranje rek)

  Functionele training is een unieke combinatietussen Bootcamp en Crossfit. Het is een fitnesscircuit in groepsverband waar alle spieren op kracht en uithoudingsvermogen worden getraind onder begeleiding van een fitnessinstructeur.

 • PRAMA Strength

  PRAMA Strength

  PRAMA Strength Een krachtcircuit van 45 minuten op de interactieve en functionele PRAMA trainingsvloer (inclusief trainingstips en warming up) onder leiding van je krachttraining coach.

  Lees meer
 • PRAMA Energy

  PRAMA Energy

  PRAMA Energy Een hoge intensiteit intervaltraining van 45 minuten om aan je conditie te werken op de interactieve en functionele PRAMA trainingsvloer.

 • PRAMA alle leeftijden

  PRAMA alle leeftijden

  PRAMA alle leeftijden Fitness verpakt als plezier! Een bewegingscircuit gemaakt voor ouders en kinderen waar je in 45 minuten (inclusief warming up) samen leuke oefeningen doet op de interactieve functionele trainingsvloer.

SKI- F!T

SKI- F!T

Geplaatst op: 2019-10-26

Wil je ook in shape komen voor de wintersport? Lekker in de buitenlucht werken aan je conditie en spierkracht? Doe dan mee met ons 7 weken programma: SKI-F!T. Onder begeleiding van onze instructrice J...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.