LopikF!ttest Competitie

Zaterdag 14 september

organieren we samen met 'sterke man' Dennis van Beusekom en Team Sportservice Lopik een LopikF!ttest Competitie op het plein in Lopik. Op een parcours van vijf wedstrijdonderdelen gericht op kracht en conditie strijden verschillende teams om de titel van LopikF!ttest, waarbij het vooral gaat om de fun en de teamspirit. De wedstrijdonderdelen omvatten touwtrekken, Challenge-bag gooien, trekker trekken, een object van A naar B in combinatie met tractorband omgooien en de Piepjestest.

Teams

Een team bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 6 personen, waarbij geldt: Hoe groter je team, hoe meer kans op moooie prijzen. In principe kan iedereen meedoen aan de LopikF!ttest Competitie, dus vorm een team met collega's, vrienden, buurtgenoten, vereniging en familie. Meedoen is mogelijk vanaf 18 jaar en is op eigen risico. Er zijn leuke prijzen te winnen en een extra prijs voor het team met de leukste naam en outfit.

Stuur een mail naar info@lopikfit.nl met je gegevens om je aan te melden.

Kinderinstuif

Voor de kinderen wordt er een kinderinstuif georganiseerd waarbij zij dezelfde wedstrijdonderdelen als de volwassenen kunnen uitproberen, uiteraard aangepast op kinderniveau. Aanmelden is hiervoor niet nodig. Ook is er een springkussen.

Gezelligheid

De band FunkThis zorgt deze dag voor swingende muziek en het terras van de Manebrug is geopend!

Aanmelden

Meld je aan of kom gezellig kijken! Aanvang is 13:00 uur.

Tot dan!

Team LopikF!t

Dennis van Beusekom

Team Sportservice Lopik

Contact

Lopikfit
Lopikerweg Oost 53c
3411 JC Lopik

0348 - 55 27 30
Hoe werkt het bij LopikF!t?

Hoe werkt het bij LopikF!t?

Geplaatst op: 2020-03-13

Vanaf 1 juli 2020 mogen wij onze deuren weer openen voor al onze leden!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.