Opening LopikF!t per 1 juli 2020

Eindelijk is het zover! Vanaf 1 juli mag er weer binnen gesport worden, natuurlijk met inachtneming van alle extra hygiëne maatregelen die de overheid, het RIVM en onze brancheorganisatie NL Actief hieraan stellen. Hoe alles vanaf woensdag 1 juli in zijn werk gaat en iedereen veilig kan sporten lichten we hier toe.

Wij kijken er enorm naar uit je weer te zien en mogen begroeten in onze fitnessclub. Voor de eerste bezoekers staat een leuke attentie klaar bij de entree (die overigens vanaf 1 juli aan de zijkant van ons pand is)!

Wat is er anders?

Reserveren en registreren
Om zicht te houden op de hoeveelheid mensen in de club en een aanwezigheidsregistratie bij te houden moet je vanaf nu je sportmoment(en) reserveren voor fitness en voor groepslessen. Je kunt reserveren via een link in je mailbox. Dit geldt óók voor groepslessen (niet meer via Compedfit).
Na de trainingstijd (60 of 70 minuten) in de fitness of na je groepsles word je verzocht de club te verlaten. Dat geeft ons gelegenheid de ruimten te luchten, deurklinken en handvaten te desinfecteren en prullenbakken te legen. Het aantal mensen dat tegelijk in de club aanwezig is valt ruim binnen de marges van het goedgekeurde protocol ‘Verantwoord sporten voor de fitnessbranche’. 
Van maandag tot en met vrijdag hebben wij voor leden met een verhoogd risico een speciaal sportmoment ingelast van 8.00 tot 9.00u. Natuurlijk maken leden die in deze groep vallen zelf de keus of ze komen sporten of niet. 

Voor vertrek thuis

Te allen tijde geldt: Als je klachten hebt die bij COVID-19 kunnen passen blijf thuis!
Kom niet te vroeg. Arriveer maximaal 5 minuten voor aanvang van je fitnesstraining of groepsles.
Trek je sportkleding thuis al aan en neem een handdoek en bidon/waterfles mee. De kluisjes en kleedruimten zijn gesloten. Het is helaas niet mogelijk persoonlijke spullen achter de receptie te leggen.

Vervoer en parkeren

Kom als het mogelijk is zoveel mogelijk op de fiets naar de fitnessclub. De bokszaktrainingen zijn outdoor aan de zijkant van het pand dus op die momenten kun je daar niet parkeren of langsrijden. Mocht de parkeerplaats vol zijn dan kun je ook bij de kerk parkeren maar wij verwachten dat, dat gedurende de zomer niet vaak voorkomt.

Ingang/uitgang

De entree is aan de zijkant (rechterkant voorzijde) van het pand. Daar kun je ook gelijk je handen wassen en desinfecteren.
Als je binnenkomt scan je, je pasje (graag meenemen!). Je kunt van de tafels een spuitfles en microvezeldoek pakken waarmee je voor en na gebruik je trainingsapparaat of materiaal reinigt. Aan het einde van je workout lever je die bij de uitgang weer in. Hetzelfde geldt voor deelnemers aan groepslessen. De uitgang is aan de voorzijde van LopikF!t (voorheen de ingang).
Om zoveel mogelijk natuurlijke luchtcirculatie te hebben staan de deuren van LopikF!t open.

Kleedruimten e.d.

Onze kleedruimten, douches, sauna, kluisjes en zonnebank zijn niet beschikbaar. Je kunt wel van de toiletten beneden gebruik maken. Reinig na gebruik de deurklink, kraan en toiletbril met de beschikbaar gestelde antibacteriële doekjes.

Wat kan er weer wél?

  • Het is vanaf 1 juli weer mogelijk om fitnessbegeleiding en/of  personal training met 1,5 meter afstand te verzorgen. Je kunt dus de link in je e-mail ook gebruiken om een fitnessbegeleiding of een personal training te boeken. 
  • Onze horeca is weer geopend dus je kunt de gebruikelijke verse eiwitshake en koffie en thee weer bestellen. Betaling alleen via pin of incasso.
  • Je kunt weer gebruik maken van onze virtuele studio. Reserveer de virtuele ruimte via de afspraaklink in je e-mail. Wil je graag samen met iemand (op 1,5 meter) gebruik maken van de virtuele studio bel of mail ons dan.
  • Er is een mooi groepslesaanbod samengesteld. Klik hier  voor het groepslesrooster van juli en augustus. Nieuw op het programma is Step & Power en CombiF!t is terug van weggeweest!

 

De PRAMA lessen staan voorlopig nog niet op het rooster omdat die niet uitvoerbaar zijn met 1,5 meter afstand.

De gehele fitnessruimte is 1,5 m proof. De toestellen staan allemaal op veilige afstand van elkaar, de markeringen op de vloer geven de looproutes aan. Natuurlijk wordt er van jullie verwacht dat jullie de 1,5 m. regel in acht blijven nemen. 

De zaal boven is ingedeeld in ruime vakken zodat deelnemers voldoende afstand van elkaar kunnen houden. De PRAMA zaal wordt gebruikt voor de ClubCycle lessen. De spinningfietsen staan extra ruim opgesteld.

Luchtkwaliteit
We hebben experts laten kijken naar de luchtkwaliteit in de sportschool en we hebben de jaarlijkse schoonmaak van- en controle op de airco's en ventilatiesystemen uit laten voeren. We voldoen (ruim) aan alle eisen die gesteld worden in het protocol. Conform de aanbevelingen zullen wij de deuren tijdens én na onze openingsuren open laten staan om zoveel mogelijk verse buitenlucht naar binnen te laten. Doordat we onze openingstijden aangepast hebben kunnen we tussen 13.00u en 16.00u extra schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren en de zalen en ruimtes extra luchten.
De bokszaktrainingen zijn voorlopig nog aan de zijkant van ons pand (outdoor).
De virtuele ruimte is beschikbaar voor alle leden (reserveren is verplicht) om jouw favouriete work-out of les te doen. Alleen of met maximaal 2 personen.

De bokszaktrainingen zijn voorlopig nog aan de zijkant van ons pand (outdoor).
De virtuele ruimte is beschikbaar voor alle leden (reserveren is verplicht) om jouw favouriete work-out of les te doen. Alleen of met maximaal 2 personen.

Extra service:

  • Gezien het enthousiasme over Fitsnacks. TV blijven wij deze extra service aan je aanbieden.
  • We beschikken inmiddels over een snelle WiFi service. Uiteraard gratis voor alle leden.
  • Om snel van de (Corona-) kilo's af te komen bieden we de eerste 15 deelnemers gratis een 4 weken "Samen Fit" traject van Body Support aan.

 

Wij wensen iedereen weer heel veel sportplezier!!

Team LopikF!t

Contact

Lopikfit
Lopikerweg Oost 53c
3411 JC Lopik

0348 - 55 27 30
Opening LopikF!t per 1 juli 2020

Opening LopikF!t per 1 juli 2020

Geplaatst op: 2020-03-13

Vanaf 1 juli 2020 mogen wij onze deuren weer openen voor al onze leden!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.