Open Dag bij LopikF!t gemist?

Op zaterdag 11 januari 2020 stonden de deuren van LopikF!t open voor iedereen die in het nieuwe jaar lekker wil gaan sporten. Het maakt niet uit of je doel is om af te vallen, sterker te worden,  fit te worden én te blijven of omdat je graag gezellig samen wil sporten, we helpen je graag jouw doel in 2020 te bereiken.

Heb j onze open dag gemist maar wil je ook gebruik maken van de voordelen zoals één maand gratis sporten én wil je een leuke attentie ontangen (op=op)? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen z.s.m. contact met je op!
Team LopikF!t

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Lopikfit
Lopikerweg Oost 53c
3411 JC Lopik

0348 - 55 27 30
SKI- F!T

SKI- F!T

Geplaatst op: 2019-10-26

Wil je ook in shape komen voor de wintersport? Lekker in de buitenlucht werken aan je conditie en spierkracht? Doe dan mee met ons 7 weken programma: SKI-F!T. Onder begeleiding van onze instructrice J...

Lees meer Meer nieuws
Open Dag bij LopikF!t gemist?

Open Dag bij LopikF!t gemist?

Geplaatst op: 2016-10-24

Zaterdag 11 januari 2020

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.