Personal Trainings mogelijkheden bij LopikF!t

Onze mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden bij LopikF!t wat betreft personal Training.  Wil je één op één trainen met een personal trainer of misschien liever samen met je man/vriend/vriendin?  Of is Small Group Training  misschien iets voor jou?  Er zijn 

Tarieven Personal Training (één op één) voor leden van LopikF!t:
(alles inclusief meten, bloeddrukmeting, gewichtsanalyse, voedingsadvies, houdinganalyse)

  • 1 losse les (1 uur): 49,50
  • pakket voor 3 lessen van 1 uur: 119,50
  • pakket voor 5 lessen van 1 uur: 175,00
  • pakket voor 10 lessen van 1 uur: 325,00 

 

Je kunt ook altijd onze Personal Trainer, Fabian van Zwieten, benaderen of bij de receptie meer informatie aanvragen.
Wij helpen je graag op weg naar jouw sportieve doelstelling!

Review

"Personal Training  - Absolute aanrader!"

Iedere vrijdagochtend trainen John Coemaet en Danielle Verbaan  onder begeleiding met een Personal Trainer van LopikF!t. Wat zijn eigenlijk hun ervaringen met deze manier van trainen?

“Een absolute aanrader”, zegt John. Hij werkte een paar jaar geleden al eerder met een Personal Trainer maar voor Danielle was het PT concept helemaal nieuw. “Wij willen gezonder ouder worden maar ik had eigenlijk helemaal niet zoveel zin om te gaan sporten. Voor mij is de grootste winst dat ik met Personal Training gewoon ben begonnen met sporten en ook iedere keer ga omdat ik een afspraak heb. Inmiddels ben ik nu weer zo fit dat ik het lekker vindt om te gaan sporten. We trainen intensief maar we hebben ook een hoop lol. Personal Trainer Fabian daagt mij uit waardoor ik toch een duwtje krijg en net iets verder ga en dat werkt voor mij’, aldus Danielle.

pen.Naast de (bijna) wekelijkse Personal Training sessies met Fabian trainen zij zelf ook nog een aantal keer per week. Zij stemmen hun eigen training en de Personal Training goed met elkaar af. Naast de persoonlijke begeleiding op de fitnessvloer geeft de Personal Trainer ook voedingsadviezen en dat begint zijn vruchten zeker af te werpen.

Techniek is belangrijk

John: “De oefeningen die we tijdens de Personal Training doen zouden we zelf nooit kunnen bedenken en dat geeft ons veel trainingsinspiratie en -variatie. Ik vind een goede techniek en uitvoering van de oefeningen heel erg belangrijk. Fabian is een fanatieke begeleider die technisch goed onderlegd is. Zijn trainingen zijn intensief en drijven je tot het uiterste maar door een juiste techniek train ik blessurevrij.”

 

Heb jij interesse in Personal Training? Vul het onderstaande formulier in, wij nemen z.s.m. contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Lopikfit
Lopikerweg Oost 53c
3411 JC Lopik

0348 - 55 27 30

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.