Zoek

Personal Training

Fitnessclub LopikF!t biedt Personal Training

Bij Personal Training geeft jouw persoonlijke coach (jouw Personal Trainer) je 1 op 1 actieve begeleiding en coaching bij het bereiken van jouw persoonlijke doelstelling of dat nu afslanken, conditie verbeteren, krachttraining of training voor een ander specifiek doel is.

Wat zijn de voordelen van Personal Training?

1. Meer motivatie
Mensen die zelfstandig trainen vinden het soms lastig de motivatie vast te houden en met het eigen work-out schema aan de slag te gaan. Een Personal Trainer kan je dan voorzien van structuur en verantwoordelijkheid. Hij/zij helpt je om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en je gezondheid te bevorderen.

2. Persoonlijk programma
Ben je door een chronische ziekte/ aandoening beperkt? Herstel je van een ziekte? Heb je een bepaald doel voor ogen (bv het lopen van een marathon of beklimmen van een berg)? Dan werkt een Personal Trainer met jou aan een voor jou zo gezond en efficiënt mogelijk programma dat je helpt het uiterste eruit te halen en je doelen te bereiken!

3. Resultaat
Een Personal Trainer helpt je bij je focus op resultaat. Hij/zij zorgt ervoor dat je geen inefficiënte work-out doet. Een Personal Trainer heeft een duidelijk plan van aanpak zodat je in een minimum aan tijd een maximaal resultaat behaalt.

4. Technische vaardigheden
Beoefen je een bepaalde sport en wil je beter worden? Een Personal Trainer leert je vaardigheden aan om je techniek te verbeteren. De Personal Trainer zal de vaardigheidstraining opnemen in je programma zodat je niet alleen kracht- en uithoudingsvermogen, maar ook behendigheid en focus verbetert.

5. De eerste keer
Als je een absolute beginner bent in de wereld van fitness, dan is een Personal Trainer de ultieme coach voor je. Een Personal Trainer laat je kennismaken met een eenvoudige en effectieve routine en voordat je het weet, heb je het vertrouwen en de kennis om alleen verder te gaan.

6. Sleur in training doorbreken
Als je al jaren bezig bent en je hebt de vorm en conditie wel maar je bent vastgeroest in een bepaalde manier van trainen dan kan een Personal Trainer ervoor zorgen dat je weer meer plezier krijgt in je training. Door nieuwe functionele trainingsvormen geeft Personal Training je weer opnieuw een uitdaging zodat je motivatie stijgt.

7. Eigen schema’s maken
Als je alle facetten wilt leren om voor jezelf een fitnessprogramma te maken dan kan een Personal Trainer je daarbij helpen. De Personal Trainer leert je de basisprincipes van het opbouwen en wijzigen van een fitnessprogramma om maximale resultaten te behalen.

8. Veilig trainen
Een Personal Trainer let op je houding, kent jouw kracht en weet hoe hij met signalen van je lichaam moet omgaan. De meeste mensen weten niet om te gaan met bepaalde subtiele signalen die ons lichaam afgeeft. We gaan door ondanks de pijn of we geven juist weer te snel op. Omdat een Personal Trainer constant bij je is en je continu in de gaten houdt, weet hij precies op welke momenten hij je moet pushen om door te gaan en op welke momenten hij het rustiger aan moet doen.

9. Afslanken
Afvallen is de absolute nummer 1 waarom mensen Personal Training gaan doen. Samen met de Personal Trainer bespreek je je huidige eetpatroon en word je begeleid naar gewichtsverlies door advies over de het juiste voedingspatroon en door training gericht op vetverbranding.

10. HET WERKT!
Als je de beslissing genomen hebt om gewicht kwijt te raken en spieren op te bouwen, dan helpt de Personal Trainer je om dit vol te houden. Hij/zij stelt haalbare doelen en jullie zullen samen stap voor stap met kleine doelen per periode het gewenste resultaat behalen.

Tarieven Personal Training*

Losse PT training: € 55,00 (60 minuten)
10 Rittenkaart PT: € 425,00 (10 x 60 minuten)

*Uitsluitend voor leden LopikF!t.

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij LopikFit, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!