Home > Jeugd aanbod

Jeugd aanbod bij Lopik F!t

Aanbod voor de jeugd

Maar je hoeft niet te kiezen. Als je het leuk vindt kun je ook meerdere keren per week bij LopikF!t met de lessen meedoen!

 

Jeugdfitness

Ben je 10 jaar of ouder? Dan kan je op vrijdagmiddag meedoen met de jeugdfitness les. Onder begeleiding van een ervaren fitness instructeur ga je aan de slag op de fitness apparatuur of in de groepsleszalen. Natuurlijk zorgt de instructeur ervoor dat je veilig en verantwoord traint want op jouw leeftijd is je lichaam nog volop in ontwikkeling. Je werkt bij jeugdfitness vooral aan een goede lichaamshouding en aan je uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en lenigheid.

Jeugdfitness is op vrijdagmiddag om 17.00 uur met Nikki.

Bokszaktraining

Ben jij 8 jaar of ouder? Doe dan mee met bokszaktraining op dinsdagmiddag. Samen met de bokszaktrainer werk je aan jouw bokszaktechniek. Ook zijn er altijd leuke spelelementen in de les. Deze stoere sport is erg goed voor de opbouw van je motoriek, je zelfvertrouwen en je conditie.

Bokszaktraining is op dinsdagmiddag/avond met Hoessein:
17.45-18.30 uur (8 tot en met 10 jarigen).
18.45 -19.30 uur (11 tot en met 14 jarigen).

PRAMA workout

Ben jij 6 jaar of ouder? Dan is een PRAMA workout op vrijdagmiddag wat voor jou! Je traint met je trainingsmaatjes in een trainingscircuit met coole interactieve onderdelen zoals een speciale vloer met lichtsensoren. Na een warming up met spelelementen start het trainingscircuit op en werk je aan kracht, conditie en snelheid. Onder begeleiding van jouw PRAMA trainer beleef je de leukste workout ooit!

PRAMA workout is op vrijdagmiddag om 16.00 uur met Nikki.

Jeugd Yoga

Ben jij 8 jaar of ouder? Maak je graag plezier? Probeer dan jeugdyoga! Onder begeleiding van een gecertificeerde yoga docente werk je aan yogahoudingen, meditaties, visualisaties en ademhalingsspelletjes.
Door yoga word je sterker, soepeler en het bevordert het lichaamsbewustzijn. Yoga is geen wedstrijd waar je moet presteren maar waar je jezelf kunt uitdagen, grenzen leert stellen en vooral plezier maken! In de les zul je aan de hand van thema´s steeds meer yogahoudingen ontdekken. De oefeningen die we doen zul je ook in je dagelijks leven kunnen gebruiken. Heb je spanning voor een toets of spreekbeurt dan kun je via je adem en ontspanningsoefeningen beter jezelf tot rust brengen. Je krijgt meer energie, meer lenigheid, fysiek sterker, beter slapen, mentaal krachtiger en stabieler. Kortom meer balans in je hoofd, hart en lijf.

Jeugdyoga is op vrijdagmiddag om 15.00 uur met Nikki.

Lesrooster jeugd

Dinsdagmiddag:

  • 17.45 – 18.30 uur Bokszaktraining (8 t/m 10 jaar)
  • 18.45 – 19.30 uur Bokszaktraining (11 t/m 14 jaar)

Vrijdagmiddag:

  • 15.00 – 15.45 uur Jeugdyoga (8 t/m 14 jaar)
  • 16.00 – 16.45 uur PRAMA workout (6 t/m 14 jaar)
  • 17.00 – 17.45 uur Jeugdfitness (10 t/m 14 jaar)

Ja, ik wil een Gratis Proefweek