Jeugd

Sporten voor jeugd van 8 t/m 15 jaar bij Lopik F!t

Jeugd aanbod vanaf september 2022 bij Lopik F!t

Bokszaktraining (j/m 8 t/m15 jaar)
JeugdFitness groepstraining (j/m 8 t/m 12 jaar)
JeugdFitness vrij trainen (j/m 13 t/m 15 jaar)

Als je het leuk vindt kun je ook meerdere keren per week bij LopikF!t met de lessen meedoen!

Jeugdfitness
Ben je 10 jaar of ouder? Dan kan je op dinsdag en/of donderdag meedoen met de jeugdfitness groepstraining. Onder begeleiding van een ervaren fitness instructeur ga je aan de slag op de fitnessapparatuur of in de groepsleszalen. Natuurlijk zorgt de instructeur ervoor dat je veilig en verantwoord traint want op jouw leeftijd is je lichaam nog volop in ontwikkeling. Je werkt bij jeugdfitness vooral aan een goede lichaamshouding en aan je uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en lenigheid.
Jeugdfitness groepstraining is op dinsdag en donderdag om 16.30 uur.

Ben je tussen de 12 en 15 jaar dan kun je voor vrij trainen in onze fitness kiezen. Je krijgt dan de eerste keer persoonlijke begeleiding van onze fitness instructeur en een trainingsschema waar je zelf mee aan de slag kan. Je kan trainen van dinsdag t/m vrijdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Afhankelijk van je abonnement kun je 1 of 2 x per week sporten.

JeugdBokszaktraining
Ben jij 8 jaar of ouder? Doe dan mee met bokszaktraining op maandagmiddag en/of op woensdagmiddag . Samen met de bokszaktrainers Hoessein en Kiki werk je aan jouw bokstechniek. Ook zijn er altijd leuke spelelementen in de les. Deze stoere sport is erg goed voor de opbouw van je motoriek, je zelfvertrouwen en je conditie.
Bokszaktraining is op maandag en op woensdag om 18.30 uur.

LESROOSTER
JeugdFitness Groepstraining (8 t/m 12 jaar): dinsdag én donderdag van 16.30 – 17.15 uur
JeugdFitness Vrij trainen (13 t/m 15 jaar): dinsdag t/m vrijdag tussen 16.00 – 18.00 uur.
JeugdBokszaktraining (8 t/m 15 jaar): maandag en woensdag van  18.30 – 19.15 uur

Tarieven
1 x per week sporten: € 59,95 (per kwartaal)
2 x per week sporten: € 79,95 (per kwartaal)

  • Tijdens de schoolvakanties zijn er geen jeugdlessen, dat is al verrekend in het tarief.
  • Je betaalt geen entreekosten.
  • Een sportpasje is eenmalig € 5,00 (dit bedrag is nog niet meegenomen in de prijs zoals hierboven vermeld).

Als een jeugdlid later inschrijft dan wordt de contributie naar rato verminderd.

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het
Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Kinderfeestjes
Ben jij binnenkort jarig en wil je een super-te-gek verjaardagsfeestje vieren?
Dan is het sportieve kinderfeestje van LopikF!t wat voor jou!

Waar is dat feestje!?

Sport & spel, fun en gezelligheid staan voorop bij de actieve kinderfeestjes van LopikF!t!

Onder begeleiding van één van onze instructeurs ga je met alle kinderen aan de slag in de stoere bokszaktraining zaal, in onze virtuele studio of in de fitnessruimte. Een combinatie van de bovenstaande activiteiten is ook mogelijk.

Wij bepalen op basis van interesse, leeftijd en groepsgrootte samen met jou wat de leukste en meest geschikte activiteit is. Een kinderfeest is vaak heel persoonlijk, daarom is de invulling grotendeels in overleg met jou.

Een feestje is op vrijdagmiddag en duurt over het algemeen 2 uur, afhankelijk van eventuele aanvullende wensen. Tijdens een sportief kinderfeestje komen sport én feest samen. Wat wil je nog meer?

De kosten voor een twee uur durend kinderfeestje zijn € 75,00. Ieder feestje kan helemaal worden aangepast en samengesteld zoals de jarige het graag wil dus bijna alles is mogelijk. De prijs wijkt af naarmate er meerdere activiteiten tegelijk of extra activiteiten gaan plaatsvinden.

Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen aan een sportief kinderfeestje.

 

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.