Zoek

Sportschool lopik

“Jouw sportieve doelstelling is onze uitdaging!”

Fitnesscentrum LopikF!t stelt het behalen van jouw sportieve doelstelling voorop. Wij zijn een professionele sportschool waar onze leden zich thuis voelen. We stralen dorpse gezelligheid in een professionele werkomgeving uit. Wij adviseren, begeleiden en motiveren leden naar het behalen van hun persoonlijke doelstelling of dat nu afvallen, conditie opbouwen of krachttraining is. We vinden gezondheid belangrijk en willen daaraan bijdragen.

Als fitness professionals en personal trainers stellen wij het belang van onze leden voorop en dat betekent:

  • Fitnessbegeleiding gericht op persoonlijke doelstellingen (conditie, afvallen en/of krachttraining) en jouw persoonlijke omstandigheden. Gekwalificeerde fitnessinstructeurs, hoogwaardige fitnessapparatuur, goed onderhoud van het materiaal en een goede hygiëne. Onze fitnessinstructeurs en personal trainers bieden gezelligheid en veel persoonlijk contact op de fitnessvloer.
  • Een gevarieerd groepslesaanbod waarbij voor iedereen een geschikte les is opgenomen van Yoga tot Spinning. Gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs die veel aandacht besteden aan de begeleiding, het plezier en de veiligheid van de deelnemers.
  • Een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.

 

Wie zijn onze leden?

 

Iedereen in de regio Lopik (Benschop, Lopikerkapel, Jaarsveld, Schoonhoven, IJsselstein, Oudewater, Montfoort, Bergambacht). Van jong tot oud, van beginnend tot gevorderd fitnessniveau.

 

 

Meld je aan voor een gratis proeftraining bij LopikFit
Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij LopikFit, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.