Zoek

Afvallen

Afvallen met Body Support

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afslanken, op gewicht wilt blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet: het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook een persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Als deelnemer kun je gemakkelijk meedoen met Body Support. Je kunt zelfs binnen twee minuten regelen dat je boodschappenlijst thuisbezorgd wordt via de Albert Heijn!

Slimmer Afvallen
Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is.

Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wilt doen, ga dan samen met je coach aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

Dinsdag 14 mei 2024 starten we met een nieuwe groepscursus “Slimmer Afvallen in 6 weken”.
De groepsbijeenkomsten starten om 19:00 uur en worden verzorgd door gecertificeerde Body Support coaches. We komen samen in kleine groepen , de menu’s en eetschema’s worden wekelijks persoonlijk voor de deelnemers gemaakt.

 

De kosten voor deze 6 weken cursus is € 99,00 en is uitsluitend voor leden.

Wacht niet langer en start met een gezonde leefstijl!

Meld je nú aan! Bel 0348-552730 of mail naar info@lopikfit.nl

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.