Afvallen met Body Support

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afslanken, op gewicht wilt blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet: het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook een persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Als deelnemer kun je gemakkelijk meedoen met Body Support. Je kunt zelfs binnen twee minuten regelen dat je boodschappenlijst thuisbezorgd wordt via de Albert Heijn!

Slimmer Afvallen

Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is.

Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wilt doen, ga dan samen met je coach aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

Slimmer In Balans

Het kost je geen moeite, je beweegpatroon, je voeding en tijd voor ontspanning zijn op elkaar afgestemd. Je gebruikt de mobiele applicatie om snel te schakelen en wordt begeleid.

Je bent in balans met een gezonde, afwisselende leefstijl en variatie in je voeding.

Slimmer In Vorm

Voeding en training zijn op elkaar afgestemd, het gaat bijna vanzelf, herstel gaat sneller en je wordt sterker. Je krijgt advies van je coach en je werkt met de eetschema’s die je zelf aan mag passen, in je eigen online omgeving.

Bouwen aan je vorm en die vasthouden, want jij wilt een blijvend resultaat.

Eind september 2021 starten we met een nieuwe groepscursus, Slimmer Afvallen. De Kickoff hiervan vind plaats op zaterdag 18 september 2021 om 10.30 u.

Wil je meer informatie óf wil je direct inschrijven meld je dan aan.

De groepsbijeenkomsten worden verzorgd door gecertificeerde Body Support coaches en zijn op maandagavond en zaterdagochtend te volgen. We komen samen in kleine groepen (max. 8 personen), de menu’s en eetschema’s worden wekelijks persoonlijk voor de deelnemers gemaakt.

Wacht niet langer en start met een gezonde leefstijl!

LopikF!t is een professionele fitnessclub met veel aandacht voor jouw sportieve doelstellingen, en jouw plezier. Wij verwelkomen je in een gezellige omgeving waar jij, je welkom voelt.

Lopik Fit

ADRES

Lopikerweg Oost 53c
3411 JC Lopik