Zoek

Ga samen met LopikF!t voor glasvezel!

Ga voor glasvezel en ontvang één maand gratis sporten!

Een maand gratis sporten én ook nog eens € 25,- verdienen? Meld je dan aan via onze club!

Voordelen van glasvezel
Waarom zou je eigenlijk voor glasvezel kiezen? Daar hebben we wel een aantal redenen voor:

 • Het snelste internet voor hetzelfde geld: Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!
 • Met zijn allen tegelijk online: Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!
 • Krijgen wat je wordt beloofd: met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft – in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een coax- of koperaansluiting – jouw verbinding met niemand te delen en hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.
 • Even snel uploaden als downloaden: Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!
 • Gamen zonder haperen: Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.
 • Meer MB’s voor je geld: Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet, voor vaak hetzelfde geld.
 • Keuzevrijheid: door te kiezen voor glasvezel heeft u voor nu én in de toekomst een extra optie voor internet. Dus ook al is uw huidige provider nu voldoende, is deze dat over drie jaar ook nog?

 

Welke providers leveren jou geld op?
Caiway en DELTA doen mee met onze speciale VVE-actie. In een notendop stellen we beide providers aan u voor:

Caiway
Razendnel internet voor een verrassend normale prijs, dat is Caiway. U krijgt bij Caiway daarnaast ook nog eens een flinke introductiekorting voor de eerste zes maanden! U kunt kiezen uit:

 • Alleen internet:
 • 300 Mbps voor € 44.50 (1e 6 mnd €35.00)
 • 1000 Mbps (1Gbps) voor € 49.50 (1e 6 mnd €35.00)
 • Internet & Televisie (uit te breiden met Vaste Telefonie)
 • Voordelig: 150 Mpbs voor € 52,95 (1e 6 mnd €35,00)
 • Slim: 500 Mpbs voor € 64,95 (1e 6 mnd €35,00)
 • Giga Snel: 1000 Mpbs (1 Gbps) voor € 74.95 (1e 6 mnd €55,00)

Je hebt dus al glasvezel voor € 477.00 in het eerste jaar (alleen Internet 300Mbps)!
Caiway bestellen: klik op de foto hieronder.

DELTA
Ga je voor flexibel internet? Bij DELTA kun je iedere dag jouw abonnement aanpassen. Liever iets meer of minder zenders? Of sneller internet? Je regelt het zelf in de Mijn DELTA omgeving. Daarnaast heeft DELTA gratis installatie tot in de nok. De DELTA monteurs installeren gratis je modem, interactieve tv’s en telefoon. Daarnaast ontvang je Wifi op 3 verdiepingen in huis. Het FLEXpakket van DELTA is al verkrijgbaar vanaf €45.00 (150 Mbps).

DELTA bestellen: klik op de foto hieronder

 Meer weten? 

Heb je nog vragen? Loop gerust even binnen bij een Glasvezel Informatie Punt om deze te beantwoorden. Deze bevindt zich in Anna van Burenstraat 7 in Lopik.

Stap over naar de toekomst

Waarom zou je voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je vandaag nog aan voor glasvezel en ontvang een maand gratis sporten!

Team LopikF!t